Gratis fordele

Tilmeld dig og få en gratis prøvepakke!

Når du registrerer dig, modtager du din gratis Aduro Firelighter prøvepakke direkte med posten.

OBS: Prøvepakken sendes fragtfrit i Danmark.

 

Du får også ...

Når du registrerer dig vil du modtage vores nyhedsmail, hvor vi opdaterer dig om fordele, rabatter, konkurrencer og giver tips og tricks. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi videregiver ikke dine kontaktinfo til andre og du kan til enhver tid afmelde dig via linket i nyhedsmailen.

Du skal være mindst 18 år for at kunne modtage prøvepakken.

Hvilken type brænde skal du vælge?

Artikel

Du kan bruge alle træsorter i din brændeovn. Men inden du vælger, hvilken type brænde du vil bruge, er det en god ide at overveje, hvilke behov dit træ og din brændeovn skal opfylde. Er brændeovnen din primære varmekilde eller bruger du brændeovnen til at skabe hygge og stemning? Det kan have indflydelse på, hvilken træsort, der er optimal for dig.

Læs mere

Sådan tænder du korrekt op i din brændeovn

Artikel

Det er vigtigt, du fyrer rigtigt i din brændeovn. Sådan får du mest ud af dit brænde og skåner miljøet mest muligt.

Læs mere

Sådan tjekker du om dit brænde er tørt

Video

Det er nemt at vurdere, hvor fugtigt et stykke træ er. I artiklen får du fire lette metoder til at vurdere fugtigheden i dit brænde.

Læs mere

10 ting der kendetegner det moderne skandinaviske hjem

Artikel

Udlandet har for alvor fået øjnene op for skandinavisk design og indretning, og ofte har brændeovnen en central placering i det skandinaviske hjem. Men hvad er det egentlig, der kendetegner skandinavisk indretning, og hvad er brændeovnens rolle? Vi giver her ti bud på et typisk skandinavisk hjem, hvor brændeovnen og lyset er i centrum.

Læs mere

Få mest varme for pengene

Artikel

Det er vigtigt at du altid fyrer med tørt brænde i din brændeovn. Hvis du fyrer med fugtigt brænde, opnår du ikke den optimale virkningsgrad og varme - det er spild af penge. Læs også om hvorfor du altid bør fyre med tørt brænde for at skåne miljøet mest muligt.

Læs mere

Beregn tilbagebetalingstiden for din brændeovn

Beregner

Overvejer du at udskifte din gamle brændeovn med en ny? Beregn her hvor hurtigt den tjener sig hjem. Brændeovne med automatik kan mindske dit brændeforbrug med op til 40%.

Læs mere