Cookies

Vi bruger cookies

Som de fleste andre websites i Danmark, så gør vores website brug af cookies. Vi bruger bl.a. cookies til at analysere og optimere websitet på baggrund af, hvordan det bliver fundet og brugt.

Her kan du læse lidt mere om, hvad en cookie er, hvilke cookies sitet gør brug af, og hvordan du kan undgå og slette cookies fra sitet, hvis du ikke ønsker dem.

De cookies sitet benytter er helt ufarlige og kan ikke indeholde virus eller lignende. De vil blive beskrevet lidt længere nede i teksten.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som automatisk leveres af et website, når det besøges, og som gemmes på din computer, tablet eller smartphone. Når du efterfølgende besøger det samme website fra samme computer eller enhed, sendes de oplysninger, som er lagret i cookien til websitet.

Cookies kan benyttes til mange forskellige ting. Oftest benyttes de til at gemme informationer om brugernes adfærd på et website f.eks. i form af specifikke indstillinger, indhold i en indkøbskurv eller viden om, hvorvidt en bruger er logget ind eller ej.

En cookie er 100% ufarlig, og kan ikke sprede virus eller lignende. De oplysninger vi lagrer i cookies er anonyme, og kan ikke forholdes til dig som person, men kun i anonym form til den computer eller enhed, som cookien er lagret på.

Hvilke cookies bruger sitet?

Dette website bruger cookies fra Google Analytics til at måle og analysere den måde, som websitet benyttes, bl.a. i form af hvilke sider der ses, hvor længe man befinder sig på websitet, og hvordan man fandt vej ind til websitet.

Logger du ind på i administrationsområdet i WordPress, som er det CMS (Content Management System), som websitet er bygget i, bruger WordPress og modulet ACF ligeledes nogle cookies, bl.a. for sætte brugeren i stand til at forblive logget ind, selvom flere sider besøges.

Da man kan dele indholdet på websitet gennem Facebook og andre sociale medier, har vi brugt et modul ved navn AddThis, som også lægger cookies, ligesom Facebook og YouTube selv placerer cookies.

Du kan læse mere om de forskellige cookies herunder:

Hvordan undgår eller sletter jeg cookies?

Ønsker du at slette de cookies, som websitet på din computer eller enhed, skal du under internetindstillinger i din browser, finde vej til det sted, hvor de avancerede cookieindstillinger håndteres. Her tilføjes viden.aduro.dk til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Hvis du helt generelt sætter din browser op til at afvise cookies, skal du dog være opmærksom på, der kan være funktioner på andre hjemmesider, der ikke virker. F.eks. er der mange webshops, som er meget afhængige af at benytte cookies.

Herunder finder du guides til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v – f.eks. hvis du ønsker at modtage en gratis prøvepakke. Her indsamles oplysninger om fornavn, efternavn, adresse, postnummer, by, land, e-mail og om man i øjeblikket har en brændeovn (til sidstnævnte evt. oplysninger om mærke, model, årgang og hvor ofte der fyres).

Personoplysninger bruges til at gennemføre registreringen, så vi kan sende en gratis prøvepakke (eller blot nyhedsbrev). Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet og brugerne af brændeovne. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Aduro A/S, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.