Design og livsstil

Brændeovne handler om meget mere end optænding og fyring

Article

Hvordan indretter man sin stue omkring en brændeovn? Hvor meget motion får man, når man hugger brænde? Og hvad tænker en designer, når han skaber nye brændeovne? Denne kategori byder på ny og anderledes viden om brændeovnsverdenen.

Mange forbinder naturligvis brændeovne med optænding, fyring og brænde, men brændeovne handler om meget mere end det. Læs mere herunder.

Hybridovn i moderne familiehjem

Article

Læs om, hvorfor parret Aynur og Jacek valgte Aduro H3 Lux til deres moderne hjem, og hvordan hybridovnen giver familien en større fleksibilitet i hverdagen.

Læs mere

Brændeovn i nybygget sommerhus: På besøg i Stikkelsbærhytten

Article

Aduro har været på besøg i Stikkelsbærhytten for at se og høre om tankerne bag det nybyggede sommerhus og valget af brændeovn hertil. Kom indenfor hos Camilla og familien i Stikkelsbærhytten.

Læs mere

Dét glæder vi os mest til ved brændeovnssæsonen

Article

Når dagene bliver kortere, og vi træder ind i det kolde vinterhalvår, har vi brug for varmen og lyset fra brændeovnen. Men der er også noget helt særligt over at have brændeovn i hjemmet. Læs her, hvad brændeovnsejere glæder sig mest til ved brændeovnssæsonen.

Læs mere

7 grunde til at have en brændeovn i hjemmet

Article

En brændeovn er ikke kun hyggelig. Der er faktisk flere gode grunde til at tænde op i din brændeovn. Vi giver dig her 10 gode grunde til, hvorfor du bør investere i en brændeovn.

Læs mere

Brændeovnen forebygger stress og nedsætter blodtrykket

Article

Mange af os kender roen, som sænker sig ved synet af flammerne og lyden af det knitrende bål i brændeovnen. Men vidste du, at oplevelsen af bålet kan føre til nedsat stressniveau og blodtryk?

Læs mere

Et forvandlet brændeovnshjørne – før og efter

Article

Med et godt øje for styling, en stor passion for gør-det-selv-projekter samt et ønske om at sætte sit personlige præg på hjemmet, har Elisabeth og hendes mand skabt et moderne brændeovnshjørne i stil med husets øvrige indretning.

Læs mere

Trends inden for design af brændeovne

Article

Arkitekt og industriel designer Casper Storm fra firmaet SPEKTRE ApS, der designer brændeovne for virksomheden Aduro A/S, giver her sit bud på de nyeste trends inden for brændeovne, som vi vil se mere til i 2018.

Læs mere

Brændeovnens indvirkning på indeklimaet

Article

Et godt indeklima i dit hjem er med til at sikre, at du og din familie lever under sunde forhold, og en brændeovn i huset kan faktisk have en gavnlig effekt for indeklimaet.

Læs mere

Indret din bolig med brændeovn

Article

Se den store brændeovnsforvandling hjemme hos den norske boligblogger Vibeke Olaussen Langørgen, der giver gode råd til, hvordan du skaber et hyggeligt og brugbart rum omkring din brændeovn.

Læs mere

Brændeovnsglassets betydning

Article

De seneste år er der sket meget inden for design af brændeovne. Et af de elementer, der design- og udtryksmæssigt har udviklet sig mest, er glasset. Jo større glas og kig til de dansende flammer, des bedre.

Læs mere

Brændeovne øger livskvaliteten

Article

En stille stund foran flammerne kan have meditativ effekt og give ro i både krop og sind. Samtidig er drømmen om ægte varme, et smukt flammebillede og de hyggelige aktiviteter afgørende, når folk køber brændeovn.

Læs mere

3 måder at rykke brændeovnshyggen ud i haven

Article

Når sommeren kommer, står brændeovnen ofte ubrugt hen, men der er mange måder, du kan rykke brændeovnshyggen ud i haven på. Få inspiration til hvordan herunder.

Læs mere

Brændehugning og sport - en mulig kombination?

Article

Umiddelbart passer brændehugning og sport måske ikke helt sammen, men de kan faktisk sagtens kombineres. Så hvis du vil være fit til sommeren, så kan det sagtens lade sig gøre uden et dyrt fitnessmedlemsskab. Hvis du griber øksen, kan du gå i gang med din workout med det samme.

Læs mere